Videoblogi: Modernien SharePoint-sivujen sisällöntuotanto

Juttelin lyhyen (9 min) videon modernien SharePoint-sivujen sisällöntuotannosta. Modernit sivut ovat automaattisesti käytössä uusissa viestintäsivustoissa ja moderneissa tiimisivustoissa, mutta niitä voi käyttää myös perinteisissä SharePoint-(tiimi)sivustoissa.

Isoin muutos perinteisten julkaisusivujen sisällöntuotantoon “modulaarinen” sisältömalli – jokainen sivu muodostuu osioista joilla määritellään sivun palstarakenne eli layout sekä osioihin lisätyistä webosista joihin varsinainen sisältö tuotetaan. Perinteiset webosat eivät moderneissa sivuissa toimi, vaan siellä on oma settinsä täysin uudenlaisia (moderneja!) webosia.

Tykkään näistä kovasti. Entä sinä?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s