Webinaaritallenne – Intran uudet tuulet osa 1/3 3.5.2018

Sarjan ensimmäisessä osassa tutustutaan Microsoftin viime heinäkuussa julkaisemiin viestintäsivustoihin. Viestintäsivustot tuovat perinteisen SharePointin julkaisusivustojen rinnalle nykyaikaisen vaihtoehdon, josta sekä sisällöntuottajat että lukijat tykkäävät. Webinaarissa käydään demojen kautta läpi viestintäsivuston toimintalogiikka, uudentyyppisten sivujen luominen ja muokkaaminen sekä esitellään parhaat sisältömoduulit eli webosat käyttöesimerkkien avulla. Käymme myös läpi perinteisten ja modernien sivustojen tärkeimmät erot ja mahdolliset showstopperit eli esteet moderniin malliin siirtymiselle. Tämä on tehotunti sinulle, jota kiinnostaa mahdollisuus ihastua uudelleen SharePointiin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s