Webinaaritallenne – Intran uudet tuulet osa 2/3 15.5.2018

Toisessa osassa sukelletaan intranetin toteuttamiseen uudella tavalla. Kun moderni malli ei enää suosi hierarkkisia sivustorakenteita (alisivuston alisivuston alisivustoja), niin miten suunnitellaan ja toteutetaan looginen ja yhtenäinen intranet-kokonaisuus?

Tärkeimpänä elementtinä toimii uunituore hubitoiminto, joka mahdollistaa jopa viisitasoisen navigaation ja yhtenäisen ilmeen esimerkiksi intranetin sivustokokonaisuudelle. Webinaarissa käydään timakasti läpi teoriaa intranetin sisältörakenteen ja toimintojen suunnittelulle sekä esitellään demojen kautta hubitoiminnallisuus ja sen vaikutukset.

Jos harkitset intranetin toteuttamista tai siirtämistä moderneille sivustoille, tämä on tärkeä tietopaketti rakenteen, toimintojen ja navigaation suunnittelun avuksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s