Webinaaritallenne – Intran uudet tuulet osa 3/3 7.6.2018

Webinaarisarjan kolmannessa osassa mukaan kaapataan kaikkien lempilapsi Teams-palvelu. Teams on superalusta, joka kaappaa ryhmätyön, keskustelun ja dokumenttien lisäksi myös pikaviestinnän ja etäneuvottelut omakseen. Mutta meneekö intrakin kokonaan Teamsiin? It depends! Tule mukaan webinaariin kuulemaan, mitä Teams intranet-alustana konkreettisesti tarkoittaa, millaisia hyötyjä Team-pohjaisesta intrasta on ja mitä sudenkuoppia kannattaa välttää. Näytämme demoissa esimerkkejä intranetin sisällöistä ja toiminnoista sekä kokonaan Teams-pohjaisena että kahden käyttöliittymän mallina – jolloin intraa voi käyttää sujuvasti joko SharePointin tai Teamsin kautta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s