Info

Missiona parempi työelämä – matkassa mukana Office 365

KatjaHei, olen Katja, konsultti. Autan työkseni yhteisöjä ja työpaikkoja hyödyntämään modernia teknologiaa, jotta hassuja kikyloikkia ei jatkossa tarvittaisi. Siinä sivussa työstä tulee myös mielekkäämpää – päästään keskittymään hyödyksi olemiseen etsimisen, säätämisen, toistamisen, byrokroinnin, versioristiriitojen ja vaikka minkä sijasta.

Olen tampannut tätä latua jo kymmenen vuotta yhtä matkaa Microsoftin kanssa. Jokapäiväisiä työkavereita ovat Office 365 -palvelut; Teams, Groups, SharePoint, Flow ja noin 25 muuta nykyajan tietotyön mahdollistajaa. Sekä tietysti huikeat Sulavat kollegat.

Vohveli.fi on mun maailmanparannuskanava. Julkaisen täältä kautta ajatuksia, havaintoja ja vinkkejä, joiden avulla työstä on todettu tulevan tehokkaampaa ja mielekkäämpää. Tavoitteenani on lisätä tietoisuutta tarjolla olevista vaihtoehdoista ja auttaa työkulttuurin muutoksen matkassa.

Jos sinuakin kiinnostaa parempi työelämä, nykäise hihasta niin muutetaan yhdessä maailmaa (mutta ensin tuherretaan vähän fläppitaululle). Toivottavasti tavataan!

 

Katjan yhteystietoja

Skype & sähköposti: katja.jokisalo@sulava.com
LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/katjajokisalo
Twitter: @katjajokisalo

 

Tärkeitä linkkejä, hyviä yhteisöjä

  • SharePoint & Office 365 suomalaisten käyttäjien kerho (SPUGFI)
    • kaikille avoin, ilmainen, pääkäyttäjien, ylläpitäjien, tehokäyttäjien, alan toimittajien yhteinen verkosto, jonka tarkoituksena on tutustua muihin samassa veneessä olijoihin ja jakaa tietoa ja vinkkejä
    • kokoontuu noin 6 kertaa vuodessa Helsingissä + keskustelukanava Facebookissa
    • tapaamiset, ilmoittautuminen ja kalenteri: https://www.meetup.com/spugfi/
    • Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/spugfi/