Info

Updated info & events in English: https://katjajokisalo.com


Missiona parempi työelämä – matkassa mukana Microsoft 365

Hei, olen Katja, konsultti. Autan työkseni yhteisöjä ja työpaikkoja hyödyntämään modernia teknologiaa, jotta työ ja elämä olisi sujuvampaa. Sujuvampi työ on tietenkin tehokkaampaa, mutta ensisijaisesti mielekkäämpää – päästään keskittymään hyvän tekemiseen turhan etsimisen, säätämisen, toistamisen, byrokroinnin, versioristiriitojen ja vaikka minkä sijasta.

Olen tampannut tätä latua jo yli viisitoista vuotta yhtä matkaa Microsoftin kanssa. Jokapäiväisiä työkavereita ovat Microsoftin pilvipalvelut; Viva, Teams, SharePoint ja useat muut nykyajan tietotyön mahdollistajat. Sekä tietysti huikeat Sulavat kollegat.

Vohveli.fi oli aikoinaan mun maailmanparannuskanava, jonka kautta julkaisin ajatuksia, havaintoja ja vinkkejä. Nykyisin keskityn kirjoittamisen sijasta puhumiseen, ja vähäiset tuoreet postaukset löytyvät lähinnä englanninkielisestä blogistani katjajokisalo.com.

Jos sinuakin kiinnostaa parempi työelämä, nykäise hihasta niin muutetaan yhdessä maailmaa (mutta ensin tuherretaan vähän fläppitaululle). Toivottavasti tavataan!

Yhteystiedot

Teams & sähköposti: katja.jokisalo@sulava.com
LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/katjajokisalo
Twitter: @katjajokisalo

Tapahtumat

Tapahtumat, joissa olen mukana puhujana tai järjestämässä: https://katjajokisalo.com/info

SPUG – käyttäjäkerho

Microsoft 365 suomalaisten käyttäjien yhteisö (SPUGFI) on kaikille avoin, ilmainen, pääkäyttäjien, ylläpitäjien, tehokäyttäjien, alan toimittajien yhteinen verkosto, jonka tarkoituksena on tutustua muihin samassa veneessä olijoihin ja jakaa tietoa ja vinkkejä. Ryhmässämme on jo yli tuhat jäsentä, tervetuloa mukaan!

SPUGFI kokoontuu etätapaamiseen kerran kuussa (kuun ensimmäinen maanantai klo 15-16) ja silloin tällöin nähdään myös livenä pääkaupunkiseudulla. Tapaamiset, ilmoittautuminen ja kalenteri: https://www.meetup.com/spugfi/. Kaikki online-tapaamisten tallenteet löytyvät youTube-kanavaltamme https://www.youtube.com/c/spugfi. SPUGilla on myös jatkuvaan keskusteluun Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/spugfi/