Info

Info & events in English: https://katjajokisalo.com


Missiona parempi työelämä – matkassa mukana Office 365

Hei, olen Katja, konsultti. Autan työkseni yhteisöjä ja työpaikkoja hyödyntämään modernia teknologiaa, jotta hassuja kikyloikkia ei jatkossa tarvittaisi. Siinä sivussa työstä tulee myös mielekkäämpää – päästään keskittymään hyödyksi olemiseen etsimisen, säätämisen, toistamisen, byrokroinnin, versioristiriitojen ja vaikka minkä sijasta.

Olen tampannut tätä latua jo yli kymmenen vuotta yhtä matkaa Microsoftin kanssa. Jokapäiväisiä työkavereita ovat Office 365 -palvelut; Teams, SharePoint, Forms, PowerApps, Flow ja noin 25 muuta nykyajan tietotyön mahdollistajaa. Sekä tietysti huikeat Sulavat kollegat.

Vohveli.fi on mun maailmanparannuskanava. Julkaisen täältä kautta ajatuksia, havaintoja ja vinkkejä, joiden avulla työstä on todettu tulevan tehokkaampaa ja mielekkäämpää. Tavoitteenani on lisätä tietoisuutta tarjolla olevista vaihtoehdoista ja auttaa työkulttuurin muutoksen matkassa.

Jos sinuakin kiinnostaa parempi työelämä, nykäise hihasta niin muutetaan yhdessä maailmaa (mutta ensin tuherretaan vähän fläppitaululle). Toivottavasti tavataan!

Yhteystiedot

Teams & sähköposti: katja.jokisalo@sulava.com
LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/katjajokisalo
Twitter: @katjajokisalo

Tapahtumat

Tapahtumat, joissa olen mukana puhujana tai järjestämässä: https://katjajokisalo.com/

SPUG – käyttäjäkerho

SharePoint & Office 365 suomalaisten käyttäjien kerho (SPUGFI) on kaikille avoin, ilmainen, pääkäyttäjien, ylläpitäjien, tehokäyttäjien, alan toimittajien yhteinen verkosto, jonka tarkoituksena on tutustua muihin samassa veneessä olijoihin ja jakaa tietoa ja vinkkejä.

SPUGFI kokoontuu etätapaamiseen kerran kuussa (kuun ensimmäinen maanantai klo 15-16) ja nokakkain nähdään noin joka toinen kuukausi pääkaupunkiseudulla. Tapaamiset, ilmoittautuminen ja kalenteri: https://www.meetup.com/spugfi/

SPUGilla on myös jatkuvaan keskusteluun Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/spugfi/

Muita linkkejä